Nieuws & Persberichten

Publicatie concept certificatieschema On the way to PlanetProof Plantaardige producten (Milieukeur 2.0)

Op 1 februari vindt de hoorzitting plaats voor de uitgebreide herziening van het certificatieschema On the way to PlanetProof Plantaardige* producten (Milieukeur 2.0).

Deze hoorzitting is het laatste inspraakmoment voordat het College van Deskundigen agro/food Plantaardig het certificatieschema definitief vaststelt. De hoorzitting heeft betrekking op alle plantaardige producten van On the way to PlanetProof en is opgedeeld in twee dagdelen: open teelt (ochtend) en bedekte teelt (middag).


Concept certificatieschema On the way to PlanetProof Plantaardige producten (Milieukeur 2.0)

Download hieronder de overige documenten:


Reactie inbrengen op concept certificatieschema

U kunt uw reactie inbrengen op het concept certificatieschema door schriftelijk te reageren en/of door de hoorzitting bij te wonen:

  • Vanwege de grote belangstelling voor de hoorzitting adviseren we om schriftelijk uw reactie in te sturen (ook als u bij de hoorzitting aanwezig bent). U kunt tot 31 januari uw reactie opsturen naar smk@smk.nl. Vermeld hierbij uw naam, contactgegevens en het criterianummer waarop uw reactie betrekking heeft.
  • De hoorzitting vindt plaats op 1 februari in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. U kunt zich nog tot uiterlijk 28 januari opgeven voor deelname aan de hoorzitting via dit Antwoordformulier.

Meer informatie


* ‘On the way to PlanetProof’ is de nieuwe naam voor Milieukeur Plantaardige Producten. In 2018 kunnen nog beide namen en logo’s door keurmerkhouders in hun communicatie en op verpakkingen worden toegepast.

Terug naar overzicht